Τρόποι Πληρωμής

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής για ηλεκτρονικές αγορές από το mdco.gr είναι οι παρακάτω:

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με δωρεάν αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ισχύει για όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται με Courier και μόνο εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα €500,00 αν πρόκειται για ιδιώτη (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή € 620,00 αν πρόκειται για επιτηδευματία (Τιμολόγιο). Για προϊόντα με ένδειξη διαθεσιμότητας "Κατόπιν Παραγγελίας" απαιτείται προκαταβολή 50%.

2.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει κατατεθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας αγορά, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή την επωνυμία σας (Τιμολόγιο). Για προϊόντα με ένδειξη διαθεσιμότητας "Κατόπιν Παραγγελίας" απαιτείται προκαταβολή 50%.

3. Πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με το online σύστημα πληρωμής του mdco.gr ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.