Τρόποι Πληρωμής

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής για ηλεκτρονικές αγορές από το mdco.gr είναι οι παρακάτω:


1. Αντικαταβολή - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή (επιβάρυνση €1,99) κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ισχύει για όλα τα προϊόντα που αποστέλλονται με courier σε όλη την Ελλάδα ή για ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία στο Δήμο Πάτρας ή εντός των πόλεων Αιγίου & Ναυπάκτου και μόνο εφόσον το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα €500,00 αν πρόκειται για ιδιώτη (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή € 620,00 αν πρόκειται για επιτηδευματία (Τιμολόγιο).


2.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει για αγορές από €100,00)

Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει κατατεθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας αγορά, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή την επωνυμία σας (Τιμολόγιο).


3. Πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του online ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Eurobank (νέο πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS βάσει οδηγίας PSD2 14/9/2019 με ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη με Κωδικό μιας Χρήσης (OTP) που λαμβάνετε με SMS. Δείτε εδώ περισσότερα) κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας (checkout):

- με εφάπαξ πληρωμή χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

- με (άτοκες) δόσεις* χρησιμοποιώντας μία πιστωτική κάρτα από τη λίστα καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων (Δείτε εδώ τη λίστα καρτών)


* Για όλα τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με μέχρι 36 δόσεις. Μπορείτε να δείτε το ποσό επιβάρυνσης καθώς και το ποσό της δόσης στο ειδικό module που εμφανίζεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος. Για κάποια προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις. Αν οι επιθυμητές δόσεις είναι περισσότερες από τις άτοκες, τότε επιβαρύνεστε μόνο με τη διαφορά! Αν στο καλάθι υπάρχουν πολλαπλά προϊόντα με διαφορετικό αριθμό άτοκων δόσεων, τότε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς γίνεται υπολογισμός  δόσεων βάσει του μεσοσταθμικού συντελεστή έτσι ώστε να μην χάσετε κανένα από τα οφέλη σας!