Τρόποι Αποστολής

Οι δυνατοί τρόποι αποστολής για ηλεκτρονικές αγορές από το mdco.gr είναι οι παρακάτω.

1.  Μη ογκώδη προϊόντα
Τα προϊόντα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, συνήθως αποστέλλονται με ACS courier ή Γενική Ταχυδρομική. Η αποστολή γίνεται με Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα για αγορές από € 30,00 και άνω (χρέωση € 5,00 για αγορές < € 30,00).

Αν η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι «διαθέσιμα» και η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 12:00 εργάσιμης ημέρας, τότε η εκτέλεση της παραγγελίας συνήθως γίνεται την ίδια μέρα. Οι εταιρείες courier συνήθως παραδίδουν την επόμενη εργάσιμη ημέρα ή το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα τον προορισμό).
Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, η εκτέλεση της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
 
2.  Ογκώδη προϊόντα
Τα προϊόντα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, συνήθως αποστέλλονται με Μεταφορική Εταιρεία με παράδοση:
α) Εντός της οικίας σας με Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς στο Ν. Αχαΐας και στην ευρύτερη περιοχή Ναυπάκτου (εξαιρούνται τα προϊόντα σε προσφορά καθώς και οι δυσπρόσιτες ορεινές τους περιοχές, π.χ. Καλάβρυτα) και εφόσον δεν απαιτείται γερανός.
β) Στο «πεζοδρόμιο» της επιχείρησής σας με Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αν η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι «διαθέσιμα» και η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 12:00 εργάσιμης μέρας, τότε η εκτέλεση της παραγγελίας  και η παράδοση συνήθως γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, αν αφορά την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας ή συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αν αφορά τις υπόλοιπες περιοχές που καλύπτονται στην §2α. Αν αφορά τις περιοχές της §2β, η εκτέλεση της παραγγελίας γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες και η παράδοση στο χώρο σας εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρεία.
Αν τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, η εκτέλεση της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. Αν η ένδειξη διαθεσιμότητας είναι "Κατόπιν Παραγγελίας" τότε η αναμενόμενη διαθεσιμότητα είναι συνήθως ως 6 εβδομάδες.

Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα παραλάβετε από το φυσικό κατάστημα, αφού έχει επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά τους.

Σημειώσεις
Η διαθεσιμότητα που εμφανίζεται στα προϊόντα είναι ενδεικτική και μπορεί να διαφέρει από την πραγματική διαθεσιμότητα, λόγω αλλαγών που δεν έχουν προλάβει να ενημερώσουν το mdco.gr . Κάθε τέτοια περίπτωση δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης της παραγγελίας. Για να είστε απόλυτα βέβαιοι, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρει επικοινωνώντας μαζί μας. Διαφορετικά, σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι διαφορετική, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Αν μία παραγγελία σας περιέχει προϊόντα που ανήκουν στις ως άνω κατηγορίες 1 & 2, η εταιρεία μας πιθανόν να συγχωνεύσει την αποστολή με βάση την κατηγορία 2.
Αν μία παραγγελία σας περιέχει προϊόντα με διαφορετική διαθεσιμότητα, η εταιρεία μας πιθανόν να καθυστερήσει και να συγχωνεύσει την αποστολή σε περίπτωση που κάθε ξεχωριστή αποστολή υπολείπεται της αξίας των € 30,00.
Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν αν η παραγγελία σας χρήζει διευκρίνισης ή έχει προκύψει κάποια αλλαγή στα δεδομένα της.