ServiceMDCO Μιχαηλίδης - Τμήμα Service | Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών στην Πάτρα


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους. Για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε σε κάθε επικοινωνία σας όπως γνωρίζετε τον τύπο της συσκευής σας όπως αυτός αναγράφεται στο ταμπελάκι της συσκευής.


Online Αίτημα Επικοινωνίας 

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Online Αίτημα Service 

μέσω της ειδικής φόρμας. ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ


Τηλεφωνικά

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610 430216.


ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ?

Γιατί να επιλέξετε το Service της δικής μας εταιρείας;


Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Παρέχουμε άψογη εξειδικευμένη εξυπηρέτηση με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εμπειρία 35 ετών στην Επισκευή Οικιακών & Επαγγελματικών Συσκευών Miele (1984-2019) ως Εξουσιοδοτημένο Service Miele στην Πάτρα για το Νομό Αχαΐας. Από 1/1/2020 πλέον λειτουργούμε ως ανεξάρτητο Γενικό Service Οικιακών & Επαγγελματικών Συσκευών διάφορων εταιρειών κρατώντας τους ίδιους ανθρώπους με τις ίδιες γνώσεις και την τεχνική κατάρτιση. Ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί θα είναι αδειούχος ηλεκτροτεχνίτης με πτυχίο Ανώτατου Τεχνικού Ιδρύματος.


Συνέπεια

Είμαστε συνεπείς. Κλείνουμε άμεσα ραντεβού και το τηρούμε. Αν ο τεχνικός μας καθυστερήσει έστω και 1' από το προκαθορισμένο ραντεβού χωρίς να σας έχει ειδοποιήσει, δεσμευόμαστε να μην χρεωθείτε το κόστος της εργασίας.


Μειωμένες τιμές και προσφορές

Είμαστε προσιτοί. Πλέον ως ανεξάρτητο Γενικό Service Οικιακών & Επαγγελματικών Συσκευών, τηρούμε τον δικό μας προσιτό τιμοκατάλογο υπηρεσιών καθώς δεν δεσμευόμαστε από την πολιτική καμίας εταιρείας. Ενδεικτικά, η χρέωση Διάγνωσης βλάβης είναι μόλις €25,00* και αφαιρείται από το κόστος της επισκευής. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής κατ' οίκον με πιστωτική κάρτα. Σε μεγάλες επισκευές παρέχεται και η δυνατότητα άτοκων δόσεων. ΝΕΟ: 12 άτοκες δόσεις για επισκευές άνω των €100.

*αφορά επισκέψεις οικιακών συσκευών εντός Δήμου ΠάτραςΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Στην MDCO Μιχαηλίδης γνωρίζουμε πολύ καλά πως η λέξη “Service” δεν σημαίνει επισκευή αλλά υπηρεσία ή εξυπηρέτηση.  Ουσιαστικά καλύπτει το σύνολο των υπηρεσιών που χρειάζεται ο κάτοχος μίας συσκευής από την αγορά της και έπειτα. Για αυτό παρέχουμε στους πελάτες μας τις παρακάτω υπηρεσίες.


Σύνδεση/ Εγκατάσταση

Το MDCO Service μπορεί να πραγματοποιήσει τη σύνδεση και εγκατάσταση της συσκευής που αγοράσατε. Η υπηρεσία που μπορούμε να σας προσφέρουμε με εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας μας θα διασφαλίσει την ορθή αρχική λειτουργία της συσκευής σας και μακροβιότητά της.

Στη σύνδεση/ εγκατάσταση μίας συσκευής συμπεριλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες και έλεγχοι που προβλέπονται από τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή.


Συντήρηση

Αν θέλετε οι συσκευές σας να σας συντροφεύουν για μία ζωή, τότε απλά συντηρήστε τις!

Το MDCO Service, πάντα σταθερό στα υψηλότερα ποιοτικά δεδομένα, σας προσφέρει μία νέα υπηρεσία που εξασφαλίζει στις συσκευές σας μακροβιότητα, εύρυθμη λειτουργία, υγιεινή καθώς και εξοικονόμηση νερού, ενέργειας και απορρυπαντικού.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας σας επισκέπτονται για τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας της συσκευής σας ενώ παράλληλα, διενεργούν καθαρισμό και συντήρηση με εξειδικευμένα προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για τις συσκευές σας. Με τις υποδείξεις και τις συμβουλές τους μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή που έχετε επιλέξει θα σας προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων της για πολλά χρόνια!

Προγραμματίστε σήμερα μία επίσκεψη από εξειδικευμένο τεχνικό μας, ο οποίος θα προσφέρει τις ακόλουθες εργασίες φροντίδας και συντήρησης στις συσκευές σας*:

-- Έλεγχος σωστής λειτουργίας σημείων της συσκευής βάσει ckecklist

-- Επαγγελματικός καθαρισμός σημείων της συσκευής βάσει checklist

-- Καθαρισμός περιβάλλοντα χώρου συσκευής

-- Πρόσθετη συντήρηση/ φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα

-- Έλεγχος χώρου/ πρόταση για προστατευτικές διατάξεις από διακυμάνσεις τάσης

*Η ακριβής λίστα εργασιών εξαρτάται από το είδος και τον τύπο της συσκευής καθώς και το πακέτο συντήρησης


ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Έκπτωση 35% στη συντήρηση Πλυντηρίου Ρούχων!


Επισκευή

Η επέμβαση ενός εξειδικευμένου τεχνικού είναι απαραίτητη για την επιδιόρθωση μίας βλάβης που μπορεί να οφείλεται είτε σε υπέρβαση της προσδόκιμης ζωής της, είτε σε εξωτερικούς και μη παράγοντες.

Στόχος μας είναι οι συσκευές να επισκευάζονται επί τόπου, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Αν, παρόλα αυτά, επιθυμείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας στο εσωτερικό μας συνεργείο, είστε παραπάνω από καλοδεχούμενοι.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Έκπτωση 35% στην επισκευή οικιακών συσκευών! 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αν ενδιαφέρεστε για Service Επαγγελματικών Συσκευών, παρακαλούμε πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στον ιστότοπο για επαγγελματίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Έκπτωση 35% στην επισκευή επαγγελματικών συσκευών! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δωρεάν Έλεγχος στις επαγγελματικές συσκευές! 


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει διαμορφώσει ένα στοκ ανταλλακτικών έτσι ώστε να μπορούμε πολλές φορές να προβούμε σε άμεση επισκευή κατά την πρώτη επίσκεψη του τεχνικού. Παρόλα αυτά, όταν αυτό δεν είναι εφικτό, η πρώτη επίσκεψη αφαιρείται από το συνολικό κόστος επισκευής. 

Αν ενδιαφέρεστε μόνο για την αγορά ανταλλακτικού, τότε πατήστε εδώ για να δείτε μερικά από τα ανταλλακτικά σε ειδική τιμή ή προσφορά. Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610 430216 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας 24/7.